duminică, 10 februarie 2008

Cuvânt înainte!

Fiecare dintre noi a trăit momente pe care le consideră unice şi pe care ar vrea să le evoce şi pentru alţii. Personal am avut noroc. M-am născut în 1940 şi când am devenit adolescent a început ceea ce mai târziu se va numi Era Digitală.
Am trăit zorii acestei ere şi am avut o contribuţie la naşterea şi consolidarea industriei de tehnologia informaţiei în România. Am participat la evenimente şi am cunoscut personalităţi unice. Le voi evoca cu sinceritate şi după atât timp cu detaşare aducându-le într-o lumină poate nouă pentru mulţi. Nu voi încerca să reproduc texte ale altora ci modul în care am trăit evenimentele sau am cunoscut persoane şi personalităţi.
Nu există evocări fără subiectivitate şi de aceea cer scuze anticipat pentru eventualele greşeli sau inadvertenţe.
Evocările care urmează nu sunt memoriile mele. Dacă sănătatea îmi va permite o voi face mai târziu. De aceea, nici intrările în acest blog nu au legătura cu cronologia evenimentelor.
Invit cu căldură pe cititori să comenteze postările anonim sau nu. Internetul este cea mai democratică invenţie a omenirii şi permite oricui să posteze orice. Ca moderator voi opri de la apariţie numai textele comentariilor licenţioase.

Vasile Baltac









Un comentariu:

Anonim spunea...

Test 2